Cine este fotbalistul celebru care s-a iubit cu Corina Chiriac: ‘Am fost împreună trei luni’

sursa foto: playtech.ro

Corina Chiriac este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar în tinereţe a fost şi una dintre cele mai sexy femei din România. Vedeta a avut mai multe relaţii cu bărbaţi celebri, printre care şi una cu un cunoscut fotbalist din echipa naţională. Artista, care a împlinit luna trecută vârsta de 73 de ani, a fost căsătorită o singură dată, între 1993 și 1997, cu Virgil Anastasiu, un om de afaceri între timp decedat. Una dintre cele mai cunoscute relaţii ale cântăreţei a fost cea cu fostul mare fotbalist Alexandru Boc.

„Cu Corina Chiriac am fost împreună trei luni… Țin minte că am fost la Mănăstirea Dintr-un Lemn. Avea acolo o casă părintească, dar noi n-am luat în calcul că în duminica aia era sărbătoare mare. Și când au aflat ăștia din sat că era Corina acolo, veniseră o sută de persoane la poartă! Ne-am suit în mașină și-am plecat… A fost o chestie scurtă cu ea”, a spus Sandu Boc pentru GSP.

Alexandru Boc (76 ani) a câștigat două titluri, cu Petrolul Ploieşti și Universitatea Craiova, şi are şase selecţii pentru echipa naţională a României. El a fost clasat în Top 5 cei mai șarmanți bărbați din România, din toate timpurile, alături de Florin Piersic, Sergiu Nicolaescu, Ion Dichiseanu și Petre Roman.