Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a luat Bac-ul: ‘Sper să fie mândru de mine’

sursa foto: star popular

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al regretatului artist Petrică Mîțu Stoian, a luat cu brio BAC-ul, iar acum așteaptă să intre la Facultatea de Muzică.

„A fost destul de simplu la Bacalaureat. Normal că l-am luat. Nu am spus nimănui nota pe care am luat-o, nu o voi spune niciodată. Media este sub 9. Dar totuși sper să fie (Petrică Mîțu Stoian, n. red.) mândru de mine. Am avut și cântări, am fost la spectacole, nu pot să spun că m-am pregătit enorm de mult. Dar e o notă bunicică, nu mă pot plânge”, a explicat Alin Gabriel Matei pentru Fanatik.ro.

Alin Gabriel Matei are deja și planul pentru facultate. El este convins că va intra la Facultatea de Muzică și îi va duce „moștenirea” lui Petrică Mîțu Stoian mai departe. Totodată, el lucrează în prezent deja la primul său album alături de Nicolae Botgros, un mare artist.

„Urmează Facultatea de Muzică. Acolo se intră pe bază de dosar și de aptitudini. Nu am deloc emoții. Sunt sigur că voi fi admis la canto, acolo unde îmi doresc.(…)

Chiar acum am ieșit din studioul de înregistrări. Mă pregătesc ca, în această toamnă, să lansez albumul meu. Voi cânta alături de lăutarii și de maestrul Nicolae Botgros. Toate sunt melodiile din repertoriul meu, sunt compuse de mine. Trebuie să recunosc, se întâmplă lucruri frumoase pentru mine”, a mai spus, încrezător, tânărul pentru sursa menționată anterior.