Dezvăluiri incendiare despre fiica Elenei Merişoreanu. A fost căsătorită în SUA cu un celebru interlop (presă)

sursa foto: antena3.ro

Finul celebrului Fane Spoitoru, unul dintre cel mai cunoscuţi lideri interlopi ai anilor ’90, a fost însurat cu una dintre fiicele Elenei Merişoreanu.

Cel care a fost căsătorit cu fiica Elenei Merişoreanu este nimeni altul decât Bogdan-Ion Păun, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Freddy. Bărbatul a avut afaceri în Beverly Hills şi ajuns să fie urmărit internaţional de FBI, fiind acuzat c-ar fi furat bani de pe cardurile americanilor, potrivit Spynews.

„Freddy” era la începutul anilor 2000 un om realizat. Părinţii săi deţineau două florării în Beverly Hills, iar el avea mai multe proprietăţi în Statele Unite, acesta fiind probabil şi motivul pentru care i s-a pus porecla Freddy Americanu’.

Surse din anturajul acestuia spun că Bogdan-Ion Păun avea şi un local în Bucureşti, unde, în momentul în care se întorcea în ţară, se întâlnea cu prietenii săi, în mod special cu naşul său, Fane Spoitoru.

Bogdan-Ion Păun a stârnit controverse, după ce presa a scris despre el c-ar da petreceri, cu toate că era urmărit de autorităţile din Statele Unite pentru furt de pe carduri.

În SUA, Freddy a fost căsătorit cu una dintre fiicele Elenei Merișoreanu, alături de care ar avea doi copii. Surse din anturajul acestuia spun că ar fi apărut probleme în mariajul dintre cei doi, după ce a venit în Statele Unite şi cumnata lui, sora mai mică a soţiei. Aceasta ar fi avut unele nemulțumiri legate de el, ceea ce a condus, în cele din urmă, la un proces de divorț, mai precizează Spynews.

În 2015, Wowbiz scria că Elena Merisoreanu are două fete şi patru nepoţi. Fiica sa cea mare, Ela Elena Merisoreanu, are două fete, care i-au daruit patru nepoţi.

“Ela este plecată de foarte mulţi ani în State! S-a stabilit acolo cu şotul său! I-a mers foarte bine, în plus, ei nu îi place să apară în faţă, nu a vrut să se lanseze pe undeva ca fiind fiica mea! Ea este mai retrasă, nu îi place să apara in ziare!”, a povestit Elena Merişoreanu, conform Wowbiz.