Gestul făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano a dezvăluit abia acum

sursa foto: spynews.ro

Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, susține că Maria Ciobanu a vizitat-o când fiul ei nu avea nici măcar o lună și că interpreta de muzică populară i-ar fi oferit niște bani. Nu i-ar fi păstrat, însă, pentru că i-ar fi fost frică de artistă. Dragoș Dolănescu este fratele vitreg al lui Ionuț Dolănescu.

Maria Ciobanu m-a vizitat la cămin. Dragoș cred că nu avea nici o lună de când se născuse. Ideea este că ea era curioasă și a vrut să știe dacă fiul meu seamănă cu Ion Dolănescu. A recunoscut și ea că este așa. Cu prilejul vizitei, Maria Ciobanu mi-a dat niște bani pentru Dragoș, așa se obișnuiește…

Dar eu să știți că banii pe care i-a lăsat Maria Ciobanu lui Dragoș i-am aruncat, pentru că mi-a fost frică de ea. Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei”, a declarat Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, pentru Viva.ro.

Cele două femei din viața lui Ion Dolănescu, Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, nu s-ar fi agreat niciodată. „Ciocârlia muzicii populare românești” a spus, cu ani în urmă, că Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, nu ar fi fost pentru regretatul Ion Dolănescu decât o aventură.