Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu, poveste de dragoste ținută secret 55 de ani: ‘Am fost la un pas să ne și căsătorim’

sursa foto: antena3.ro

În lumea muzicii populare, mulți artiști s-au îndrăgostit de superbele lor colege de scenă. Dacă e de notorietate relația cu năbădăi dintre Ion Dolănescu și Maria Ciobanu, iată că, după aproape 55 de ani de tăcere, iese la iveală o altă poveste de iubire. Gheorghe Turda (74 de ani) a recunoscut, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că a adorat-o pe Elena Merișoreanu (75 de ani).

Gheorghe Turda a adorat-o pe Elena Merișoreanu, în anii tinereții, pe când era un chipeș student la Conservator, în Cluj. El a dat timpul înapoi și și-a amintit de vremurile când avea ochi doar pentru artista frumoasă precum un fotomodel, după care mulți bărbați au suspinat: „Îmi plăcea mult de tot de ea, era femeia perfectă, din toate punctele de vedere, avea un păr superb, era ardeleancă, mă cucerise. Eu eram pe atunci student la Cluj, la Conservator, eram colegi la Rapsodia Română, ce amintiri frumoase avem din turneele din țară!

A fost însă o iubire curată. Nu mi-am permis să îi cer ceva. Pe atunci, nu îndrăzneai să îi ceri ceva unei femei, înainte de nuntă. Eram copil crescut la țară, cum era să afle mama că mi-am făcut alte plăceri, înainte de nuntă?

Am avut cu Elena doar o prietenie curată, o dragoste curată. Am fost și la un pas de nuntă, adică eram pe punctul de a ne hotărî dacă ne luăm”, ne-a declarat Gheorghe Turda, exclusiv pentru Playtech Știri.

Contactată de Playtech Știri, solista Elena Merișoreanu a recunoscut că, la debutul muzical, a fost îndrăgostită de Gheorghe Turda: „Eram prieteni, da, am fost la un pas să ne și căsătorim, am fost colegă cu el, la Rapsodia Română. E un coleg extraordinar, am rămas în relații bune”, ne-a declarat ea.

Gheorghe Turda a mai dezvăluit și de ce nu au ajuns la altar: „De ce nu ne-am căsătorit? N-am devenit soți, pentru că gusturile nu se discută. Poate că m-am ținut eu mai tare, am fost eu mai pretențios, 100%. Cu soțul ei am devenit însă prieteni, am fost colegi la Ministerul de Interne”.