Împăcarea anului! Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu au îngropat securea războiului

Impacarea anului! Dupa aproape doi ani de la izbucnirea conflictului, Elena Merisoreanu marturiseste ca a facut pace cu Maria Dragomiroiu

Scandalul dintre cele doua artiste a inceput in luna martie, 2021, atunci cand Maria Dragomiroiu a nominalizat-o pe Elena Merisoreanu, in emisiunea lui Catalin Maruta, ca fiind: mincinoasa, rautacioasa si invidioasa! Ranchiuna mocnea de mai multi ani, de cand Elena Merisoreanu spusese intr-o emisiune ca Maria Dragomiroiu n-ar trebui sa se planga de pensia mica pentru ca nu a fost angajata.

In luna decembrie, cand bunatatea pare sa-i patrunda si pe cei mai mari dusmani, Elena Merisoreanu a declarat in emisiunea Cristinei Siscanu, Dupa fapta si rasplata, ca a facut pace cu Maria Dragomiroiu.

”Cu ce persoana din spatiul public sunteti certata? Am fost, nu mai sunt cu nimeni! Nu mai am timp sa ma impac, sunt prea batrana si nu stiu cat mai traiesc ca sa… Discutia pe care am avut-o cu Maria Dragomiroiu, ne-am impacat, poate a deranjat-o un cuvant pe care l-am zis pe buna dreptate. Ne-am intalnit la o filmare, a venit ea la mine, era atat de frumoasa, arata ca la 30 ani intr-un costum impecabil, eu stateam la masa cu colegii mei, ea s-a asezat si a zis: Elena, iarta-ma, trebuie sa vorbim! Ne dam mesaje, am facut poze, nu am niciun dusman! Eu n-am avut certuri cu colegii.”, a marturisit Elena Merisoreanu, potrivit StarPopular.