Radu Vâlcan și Adela Popescu, despre momentele dificile din relaţia lor: ‘Nici noi nu facem excepție’

sursa foto: fanatik

Chiar dacă sunt foarte amuzanţi şi simpatici atât la TV, cât şi pe reţelele de socializare, Radu Vâlcan și Adela Popescu au dezvăluit că au existat şi perioade grele în viaţa lor sentimentală, însă mereu au găsit o soluţie pentru a rezolva problema. Cei doi spun că cel mai important într-o relaţie este comunicarea.

„Relaţia noastră este construită pe încredere și pe respect. Atât între noi, cât și noi în raport cu ceilalți. Valorile care ne-au ghidat în viață, separat, s-au întâlnit și am reușit să construim ceva frumos împreună. Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție.

Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel”, a declarat Radu Vâlcan pentru Viva.ro.

„Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.

Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. (zâmbește) Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre.

Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră, a completat Adela Popescu, pentru sursa menţionată mai sus.