Scandal în folclorul românesc. Ce a păţit Elena Merișoreanu la un concert

sursa foto: antena3.ro

Elena Merişoreanu a povestit un incident petrecut recent la un concert la care a fost invitată să cânte alături de mai mulţi interpreţi de muzică populară de la noi.

În ciuda vârstei de 75 de ani, Elena Merişoreanu nu a renunţat să cânte şi a onorat invitaţiile. În ultima vreme, intrepreta de muzică populară a preferat să nu meargă la concertele la care e nevoită să parcurgă o distanță foarte mare pentru a nu obosi prea mult, mai ales că are şi unele probleme medicale.

Recent, artista a povestit pentru Spynews.ro o întâmplare neplăcută de la un concert. Interpreta a mărturisit că  întotdeauna a respectat artiștii din tânăra generație și i-a susținut, însă precizează că unii dintre ei nu au deloc respect.

”Un cântăreț tânăr a zis, eram eu, Ștefania Rareș, Maria Cârneci și Elisabeta Turcu și a zis „Mai scăpați de babele astea”, să ajungă și ei la anii noștri să fie iubiți și ei cum suntem noi. Eu îi respect, iubesc atât de mult tinerii, mă duc în emisiuni și nu cânt eu, îi prezint pe ei, îi las să cânte, dar unii sunt obraznici, să știți”, ne-a spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.