Sinucidere în familia unei cunoscute interprete de muzică populară. Soţul şi-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani

sursa foto: Facebook

Soţul cântăreţei de muzică populară Carmen Cornaci s-a sinucis. Bărbatul a fost găsit fără suflare, în podul casei, cu un ştreang în jurul gâtului. Descoperirea șocantă a fost făcută de unul dintre vecini, după ce soţul artistei nu mai răspundea la telefon. Vecinul a mers să verifice ce s-a întâmplat la casa acestuia în Mănăstirea Doamnei. Din păcate, temerile bărbatului s-au adeverit. Bărbatul a sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă şi unul de la Poliţie. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. Era mort de câteva ore, scrie monitorulbt.ro.

„Din păcate … e adevarat ! Sotul meu a ales sa ne vegheze din cer … nu cred ca știu sa fac astfel de postări ….
Vreau doar sa va mulțumesc pentru încurajări și sa va anunț ca azi va fi depus la Capela Bisericii “Buna Vestire “ (Primaverii , in spatele cofetăriei Rida ) unde va aștepta sa va luați rămas bun pana vineri, când, in jurul orei 13 va fi înmormântat la cimitirul Pacea lângă Tatal lui …
Dumnezeu sa-l ierte …”, a scris artista pe Facebook.

Cei doi erau căsătoriţi din octombrie 2009 şi aveau împreună doi copii. Originară din Vaslui, artista s-a mutat la Botoșani împreună cu soţul ei, imediat după ce ambii au terminat facultatea la Iaşi, acolo unde s-au şi cunoscut.