Viața Mariei Ghinea pare desprinsă dintr-un film de groază. Artista povestește tot calvarul îndurat din cauza soțului: ‘Îmi pusese pistolul în frunte…’

sursa foto: topmuzica.ro

Maria Ghinea se numara printre cele mai talentate si apreciate cantarete de muzica populara din Romania. Desi se bucura de succes in plan profesional, viata personala a fost precum scenariul unui film de groaza. Spaima, teroare, batai, amenintari cu moartea si, intr-un final, a fost impuscata in cap de propriul sot. Artista a povestit in podcastul jurnalistului Mihai Ghiță, ”In oglinda”, lucruri pe care nu le-a mai spus pana acum.

„Eu cautam un om care sa-mi iubeasca copilul, un tata pentru copilul meu. Aveam nevoie de un om matur, care sa ma protejeze, sa fie cel mai bun prieten. Parea a fi acel om pe care il cautam eu. Si s-a intamplat prima violenta, cand a inceput sa consume foarte mult alcool. Am vazut o alta fata pe care nu voiam s-o vad. Si mi-a zis: cand ai ramas cu mine, ai ramas pentru toata viata! Daca nu, te omor, iti omor si parintii si ma omor si eu! M-a speriat lucrul asta dar nu credeam ca pot ajunge pana unde am ajuns.”, a marturisit Maria Ghinea, potrivit StarPopular.

Pe langa violenta fizica si amenintari, barbatul devenise si infidel! La barul pe care-l detineau, angajatele ii devenisera amante. Din cauza lor se intamplau si nenorocirile.

„M-a pus jos in mijlocul camerei, s-a pus cu genunchii pe pieptul meu, a luat o surubelnita si a vrut sa-mi scoata ochii. Baiatul meu, Alexandru, s-a dus la mama si i-a spus. Aveam un garaj cu o grinda rezistenta, a luat niste cabluri si le-a legat de grinda. Alexandru a venit la mine si mi-a zis: mami, te rog sa nu cobori din casa. El vazuse ce pregatea acolo si mi-a soptit: ti-a facut o spanzuratoare, sa nu iesi din casa!”, s-a mai confesat artista.

Trecand prin nenumarate episoade de violenta, artista nu a mai suportat si s-a decis sa bage divort! A fost momentul in care barbatul si-a adus din Iugoslavia un pistol pe care artista il descoperise in geanta lui.

„Mi-e nu-mi era frica ca mor, luasem o decizie, bagasem divort! Asta l-a suparat foarte tare. In alta zi, din cauza unei fete cu care era, a vrut sa dea foc la casa. Eu am fugit, constienta fiind ca nu poate sa incendieze casa cu copiii in ea. Pe ei i-a trimis sa ia un bidon de motorina de la peco. Din aceste motive nu am mai putut, era ca un film de groaza si m-am decis sa bag divort.”, a declarat Maria Ghinea in podcastul In oglinda.

In ziua fatidica, Maria Ghinea vedea in privirea barbatului un monstru. Incerca sa-i faca pe plac ca sa evite o noua altercatie, insa, barbatul avea un singur plan: s-o omoare!

”Am prins un moment de neatentie si am fugit pe scari. M-a prins de varful parului si m-a impins pe un fotoliu. Gandindu-ma ca trebuie sa plec in turneu, in Irak, am zis ca am nevoie de față. Cand s-a intors, am crezut ca o sa ma pocneasca si mi-am pus mainile la ochi si intr-o fractiune de secunda am intors capul.

Acesta a fost norocul meu, bineinteles ca nu vazusem pistolul altfel faceam infarct. El imi pusese pistolul in frunte, am miscat capul si a ramas glontul in cornul parietal dreapta al creierului. El și-a dorit atat de tare sa mor, m-a plimbat prin toata casa vreo doua ore cu orificiul in jos, am pierdut foarte mult sange.”, a declarat Maria Ghinea.

Intr-un final, criminalul s-a dus la fata din bar careia i-a marturisit ca a omorat-o pe artista. Mama ei auzise impuscatura si se grabise sa anunte politia, care nu a luat-o in seama. Abia dupa ce angajata din bar a ajuns la politie, echipele de interventie s-au mobilizat. Barbatul a fost condamnat la opt ani de inchisoare, dintre care a ispasit doar cinci, si a primit interdictia de a mai intra in tara.