Fosta soție a lui Vladimir Putin, căsătorită cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr. Cei doi ar avea o avere imensă

Fosta soție a lui Vladimir Putin, Ludmila, s-a căsătorit în 2015 cu Arthur Ocheretny, un om de afaceri cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Bărbatul ar conduce un ONG apropiat de Kremlin, scrie presa internațională. Pentru a scăpa de sancțiunile impuse de Occident după începerea războiului din Ucraina, Ludmila și-ar fi trecut întreaga avere pe numele noului soț.

Ludmila și Arthur Ocheretny

O activistă rusă din cercul dizidentului Alexei Navalnâi, Maria Pevcikh,  a declarat recent că Ludmila și actualul ei soț dețin o avere considerabilă: două proprietăți în Marbella (Spania), în valoare de 2,2 milioane de euro, un apartament în Davos (Elveția), de 3,7 milioane de euro și o vilă impresionantă în Anglet, o localitate din sudul Franței, care dispune și de un parc de 5000 de mp. Valoarea vilei este estimată la peste 5,3 milioane de euro.

Ludmila și președintele Rusiei au fost căsătoriți 20 de ani și au împreună două fete, Maria și Ekaterina. Divorţul s-a produs în 2013, după ce s-a aflat că Putin avea o relaţie extraconjugală cu  gimnasta Alina Kabaeva.