Elena Udrea a răbufnit și demască grupul de la Cluj: ‘Evident că am dovezi’

sursa foto: antena3.ro

Elena Udrea aruncă bomba într-o postare pe rețelele de socializare și demască grupul de la Cluj, încrengăturile de acolo, culisele statului paralel din Ardeal. Fostul ministru acuză că se încearcă preluarea în forță a celui mai important proiect imobiliar din țară și amenință cu dezvăluiri, afirmând că va prezenta dovezi în acest sens.

„După ce m-au băgat în pușcărie, grupul de la Cluj continuă să se folosească de justiția pe care o controlează (și alte instituții), ca să preia în mod abuziv proiectul Transilvania Smart City! PS: Dovezi? Evident ca am”, a spus Elena Udrea, pe pagina ei de Facebook.

Precizarea fostului ministru apare în contextul în care au apărut informații pe surse în presă în care se vehicula faptul că DNA a făcut verificări la TSC.

Adrian Gurzău, omul de încredere al Elenei Udrea și reprezentant al proiectului imobiliar, a ținut să sublinieze că DNA nu a trecut deloc pe la sediile firmelor care au legătură cu proiectul „Transilvania Smart City”, informează publicația Actual de Cluj. Informația reprezintă un fals, a adăugat Gurzău. El consideră că DNA ar trebui să se autosesizeze într-o astfel de situație, pentru că „cineva are interes să transmită informații false, folosindu-se de numele unei instituții de stat, cu scopul de a sabota/îngropa un proiect de investiție”. ”Vă spun în mod clar că niciun DNA n-a trecut pe la grupul nostru de firme, e o dezinformare, un fake”, a spus Gurzău.