Florin Cîțu a explodat după anunțul INS: ‘PSD trebuie să plece acasă. URGENT!’

sursa foto: digi24.ro

Fostul premier Florin Cîţu comentează marţi noile cifre privind rata inflaţiei, în luna noiembrie, el arătând că 16.8% este ”un nou record negativ dar normal când socialistii decid politica economică.

„16.8%. Aici a ajuns rata inflaţiei PSD-iste în noiembrie. Un nou record negativ dar normal când socialistii decid politica economică. O lovitură dură pentru TOŢI românii care văd cum de un an de zile banii pentru care muncesc nu mai au nicio valoare”, spune senatorul Cîţu, într-o postare pe Facebook.

El precizează că „nu este vorba de niciun fel de magie aici”. ”Orice elev de liceu care a făcut economie ştie că un deficit bugetar mai mare inseamnă explozia inflaţiei. Exact aşa s-a întâmplat”, mai afirmă Florin Cîţu.

Potrivit lui Cîţu, „planul PSD de sărăcire a românilor prin taxe mari, dobânzi mari şi mega-inflaţie se va intensifica in perioada următoare” .

„PSD trebuie să plece acasă. URGENT! Dacă mai vrem să scadă inflaţia, dobânzile, taxele şi să crească puterea de cumpărare a TUTUROR românilor”, a conchis Cîțu.