Tensiune! Marcel Ciolacu, acuzații la adresa liberalilor: ‘Fac ședințe pe la Sinaia și hotărăsc să înceapă un atac la PSD’

sursa foto: captura video

Liberalii fac „anumite ședințe pe la Sinaia, unde hotărăsc că vinovații trebuie să fie cei de la ANRE și să înceapă un atac la adresa lui Ciolacu, Grindeanu și Rafila”, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Nu am vrut să vin aici cu un joc politic. Înțeleg că colegii noștri de coaliție fac niște ședințe pe la Sinaia, unde hotărăsc să vină cu atacuri la șeful ANRE, la Ciolacu, Grindeanu și Rafila. Eu înțeleg că politica este mai mult decât un sport alb (…) Nu sunt un fan al celor de la ANRE, ba din contră, dar fostul premier Florin Cîțu și ministrul Energiei au fost avertizați și au ignorat. Marea guvernare de dreapta a făcut o tâmpenie care ne-a adus aici, o tâmpenie care a creat noi șmecheri în energie și au produs pagube de 200 de miliarde de lei la bugetul de stat. În acest moment, în această coaliție am depășit 3% bani întorși la bugetul de stat. Am văzut că domnul Cîțu, domnul Orban acum sunt mari specialiști pe la TV, pe Instagram, dar noi plătim acum împrumuturile lor.”, a spus Marcel Ciolacu.

Coaliția nu se rupe, apreciază Marcel Ciolacu. El afirmă, însă, că vor exista și remanieri

„În acest moment primul ministru nu a venit cu nicio propunere. Nu cred că este cazul să remanieze fără să anunțe. Nu cred că domnul prim-ministru Ciucă va face vreodată o remaniere fără să mă anunțe”, conchide Marcel Ciolacu.