Cât de bogat este Fuego? Artistul dezvăluie ce avere a strâns în 30 de ani de carieră: ‘Nu sunt un om extravagant’

sursa foto: pro tv

Fuego este unul dintre cei mai apreciați și căutați artiști de la noi din țară. Are zeci de ani de carieră în spate, iar recent a dezvăluit că nu e genul de persoană care să arunce cu banii pe fereastră. E foarte cumpătat și chibzuit și preferă să aibă situația sub control de fiecare dată.

Întrebat, în cadrul unui interviu acordat pentru Ciao, ce investiții importante își dorește să facă pe viitor, Fuego a dezvăluit că are o perioadă mai complicată și nu își permite să facă investiții majore.

„E o perioadă complicată, în care nu știu dacă e cazul de investiții majore, astfel că n-am în plan nici o investiție. Mai ales una extravagantă, cu Dubai sau alte zone exotice. Nu sunt tentat să devin proprietar într-o zonă pe care nu o cunosc bine și pe care nu o pot analiza cu atenție. Eu nu sunt un om extravagant, nu am astfel de atitudine și nu mă arunc cu capul înainte fără să gândesc înainte. Investițiile mele, în ani, au fost bine gândite și temperate.

Nu-mi permit, la cât muncesc și am muncit, să arunc banii în neant, pe fereastră, într-o zona pe care nu o știu. Asta nu înseamnă că nu e în regulă! Nu mi-aș lua o casă în altă țară. Dacă vreau să vizitez orice loc din lumea asta mare, mă sui în avion și merg acolo. Nu am nevoie de o proprietate care să mă lege de un loc sau de o investiție care să fie vulnerabilă! Dar îi felicit pe cei care au acest curaj de care eu nu dispun!”, a spus artistul.

De-a lungul timpului, Fuego a investit mult în hainele sale de scenă.

„Hainele mele de scenă sunt o poveste. Așa vreau să fie și așa mă simt bine! Nu sunt omul convenționalului! Port redingote lungi pentru că mă avantajează, pentru că nu sunt comune și pentru că dau foarte bine pe scenă. Aleg să lucrez mereu cu profesioniști și cred eu că apar în fața oamenilor așa cum trebuie de fapt să apară un artist pe scenă – elegant, sclipitor, atent la fiecare detaliu și mereu altfel.

Asta și atrage parte din publicul meu. Acasă nu-s deloc extravagant și cred eu, așa cum îmi spunea acum vreo 30 de ani profesorul meu, George Grigoriu, că la spectacol, când apar, trebuie să fie sărbătoare și să mă îmbrac ca atare.

Am sute de haine acasă, pe care nu le mai port unele, pentru că nu mai sunt de actualitate, altele pentru că nu-mi mai vin sau sunt deteriorate. Nu mă îndur să le arunc sau să le dau. Pe unele le-am regândit alături de o echipă de creatori, pe altele le păstrez.

Am un loc imens cu ele, peste 400-500 și încerc, la un moment dat să le găsesc o utilitate directă sau să le păstrez pentru cândva, pentru un muzeu, pentru că unele sunt opere de artă! Și mai e ceva – oamenii care vin să vadă un artist nu trebuie să-l vadă cu aceleași haine pe care le pot avea și ei! Iar eu am ținut și voi ține mereu la asta, voi investi și-mi voi respecta publicul, fie că place unora sau nu!”, a mai spus Fuego.