Ce avere uriaşă a strâns Maria Ciobanu şi cine o va moşteni pe marea artistă

sursa foto: spynews.ro

Dragoş Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, a vorbit acum ceva timp despre moştenirea pe care a lăsat-o celebrul interpret de muzică populară, dar şi despre averea Mariei Ciobanu.

„Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva. Frumos și corect ar fi fost ca eu și Ionuț să intrăm împreună în dormitorul lui, după decesul tatălui nostru. Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost preluate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară.

Cred că Maria Ciobanu va împărți în mod egal și drepturile ei de autor. Așa era corect și la mine, și la Ionuț, adică 50% la fiecare, dar el a luat tot de la tata, nu știu cum și de ce și dacă așa e corect”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru ego.ro.

Acesta a mai dezvăluit faptul că Maria Ciobanu a câștigat peste două milioane de euro în carieră: „Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”.