Doliu în lumea muzicii populare: O artistă s-a stins stins din viață. Ea fusese diagnosticată cu cancer în fază terminală

sursa foto: pixabay

Interpreta de muzică populară Marina Bucosu s-a stins în această dimineaţă. Aceasta fusese diagnosticată cu cancer în fază terminală. La începutul anului, prietenii și familia făcuseră un apel pe reţelele sociale pentru donare de sânge.

Din păcate, pe 17 ianuarie organismul artistei nu a mai rezistat. Un val de mesaje de condoleanţe a apărut pe pagina de Facebook a artistei. Printre cei pe care moartea artistei i-a întristat profund se numără multe vedete şi persoane publice.

A plecat Marina mea cea Dragă! Scumpa mea prietenă de peste 20 de ani! Acest înger de om care nu a deranjat niciodată pe nimeni, nici măcar cu un cuvințel!S-a luptat pâna în ultimă clipă, cu toate puterile, să rămână lângă familia ei frumoasă, lângă prieteni și lânga lumea căreia i-a cântat cu atâta drag!A suferit mult,foarte mult și-abia aștepta să treacă acest calvar și să înregistreze un nou colaj! Mare durere ne-ai lăsat în suflet tuturor! Am avut bucuria să te îmbrăţişez acum o săptămâna și să-ți văd zâmbetul inconfundabil! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și să-ţi fie drumul numai în lumină! Vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu și în inimile tuturor celor care ți-au iubit cântecele și te-au ascultat cu bucurie! Dumnezeu să te odihneasca în pace Marina BUCOSU!Condoleanţe Familiei!“, a scris Jeni Nicolau.

Cu sufletul împietrit am aflat de moartea dumneavoastră! Îmi este tare greu să mă gândesc că nu mai sunteți printre noi. Fie ca bunul Dumnezeu să vă odihnească sufletul în pace!
Sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre îngeri, doamna Marina“, a scris o altă cunoştinţă a interpretei.

La începutul anului, apropiaţii făcuseră apel pe reţelele sociale pentru donare de sânge, artista având nevoie de transfuzii.

Suntem convinși că mulți dintre voi o apreciați pe Marina! Știți că este un om minunat. Acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Puteți dona sânge la Centru de Transfuzii din Craiova, nu contează ce grupă de sânge aveți. Repetăm, puteți dona indiferent de grupa de sânge pe care o aveți. !!! Rugămintea este să specificați că sângele este pentru Marina Bucosu, internată la Spitalul Județean Craiova”, a fost mesajul și rugămintea celor care o cunoşteau pe artista de muzică populară din județul Dolj.