Ce tarif percepe Ionuţ Dolănescu la o nuntă

sursa foto: antena3.ro

Ionuţ Dolănescu este un demn urmaş al părinţilor săi, Ion Dolănescu şi Maria Ciobanu, în ceea ce priveşte talentul artistic. Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de muzică populară fiind foarte solicitat la evenimente private, atât în ţară, cât şi peste hotare.

Ionuţ Dolănescu are cetăţenie americană de câţiva ani şi a locuit acolo multă vreme, astfel că i-a bucurat cu cântecele lui şi pe românii din Statele Unite. Totuși, ori de câte ori a fost solicitat în ţară pentru diverse evenimente private sau pentru spectacole, acesta a onorat cu drag invitaţiile.

Deşi tariful pe care Ionuţ Dolănescu îl are, în prezent, la nuntă nu este cunoscut cu certitudine, în urmă cu trei ani artistul percepea 1800 de euro pe programul artistic, scrie spynews.ro. Totuși, având în vedere tendința ascendentă a tarifelor percepute de artiști în ultimii ani, cu siguranță și suma pe care o cere Ionuț Dolănescu pentru o nuntă a crescut simțitor.

O parte din averea lui Ionuț Dolănescu a moştenit-o de la regretatul său tată. După decesul lui Ion Dolănescu, între fii acestuia Ionuţ şi Dragoş a fost un adevărat război pe moștenire, război care a durat aproximativ opt ani. Cei doi au avut de împărţit două case, cea de pe strada Caimatei din Bucureşti şi cea din Sinaia, mai multe terenuri şi drepturile de autor.

În cele din urmă, Ionuț Dolănescu a primit vila în care a locuit tatăl său, care a fost estimată la 40.000 de euro, și jumătate din drepturile de autor, estimate la la 114. 000 euro.

De asemenea, artistul are două case şi în America, una în valoare de 250.000 de euro, iar cealaltă vilă l-a costat aproximativ 110.000 de euro.