Dezvăluiri șocante! Dida Drăgan a vrut să îşi ia viaţa: ‘Am avut nenumărate depresii’

sursa foto: antena3.ro

Dida Drăgan a vrut să îşi ia viaţa. Celebra artistă și-a șocat fanii, mărturisind că s-a gândit de mai multe ori să-și ia viața, din cauza problemelor pe care nu le mai putea duce. Însă, cu ajutorul lui Dumnezeu, a reușit să se pună pe picioare cu sănătatea, și financiar, iar acum le aduce o mare bucurie tuturor celor care o iubesc. Va scoate pe piață o piesă de dragoste pe care toată lumea o așteaptă cu mult drag.

„Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa ‘Reaprindeți candela’. Mergeam la biserică, e adevărat.

Acum mă pregătesc să înregistrez o piesă nouă. Melodia se numește ‘De tine nu îmi mai este dor’. Nu este dedicată unei persoane aparte, o dedic tuturor românilor. Sunt o persoană foarte strictă în tot ceea ce fac: versurile, piesele… totul trebuie să iasă perfect. Acum sunt în România, dar o să plec peste câteva zile în Elveția și după iar mă întorc aici.

Nu o să stau mult acolo. Eu nu am cum să nu vin aici, aici este casa mea. Dacă te gândești la câte premii am luat în viața asta, în urma efortului pe care l-am depus… Aici este casa mea! Eu nu am plecat niciodată din România și nici nu voi face asta.

Cel mai mare regret este că am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea! Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel pentru că nu îmi permite programul!”, a mărturisit Dida Drăgan într-un interviu pentru Click.ro.