Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a apelat la Poliţie: ‘Nu are dreptul să mă hărţuiască!’

sursa foto: star popular

Alin Gabriel Matei, un tânăr interpret de muzică populară care l-a avut ca mentor pe regretatul artist Petrică Mîţu Stoian, a ajuns să își facă dreptate în justiție, după ce a fost jignit și pus la zid de prea multe ori pe nedrept. Alin Gabriel Matei, cunoscut ca fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a postat un mesaj dur pe reţelele sociale, alături de o imagine sugestivă, fără a da, însă, prea multe detalii despre cele întâmplate.

„Începând de azi voi lua atitudine, nu voi mai permite nimănui să mă jignească, să mă hărțuiască atât pe rețelele de socializare, cât și în privat. Și persoanele PUBLICE sunt protejate de lege. Atâta timp cât eu, Alin Gabriel Matei, nu am jignit și nici hărțuit pe nimeni, nici alte persoane (care spun că sunt persoană publică) nu au dreptul să mă jignească, să mă hărțuiască, să mă denigreze. Nu am vrut să fac rău, dar situația impune acest lucru, am avut bun simț, respect și 7 ani de acasă și nu am răspuns, am tăcut, dar până când? Am depus plângere la Poliție, este primul pas, vor mai urma și alte persoane!”, a scris Alin Gabriel Matei, pe pagina sa de Facebook.

Alin Gabriel Matei a revenit şi a precizat că a fost jignit de o femeie: „Doamna trebuie să aducă probe pentru ceea ce afirmă. În loc să se bucure de acei bănuți și așa puțini, o să plătească amenda la poliție și mă gândesc bine dacă le fac acțiune în instanță pe cale civilă. Voi consulta avocatul (așa fac prăpădiții)”.