Maria Constantin, neînfricată înainte de participarea la Survivor România: ‘Doar de Dumnezeu mi-e frică’

sursa foto: playtech.ro

Maria Constantin a acceptat provocarea de a participa la cel mai dur reality show din lume, Survivor România. Frumoasa interpretă de muzică populară va face tot posibilul pentru a demonstra că are toate atuurile necesare pentru a ajunge în marea finală din Republica Dominicană.

Înainte de plecarea în Republica Dominicană, Maria Constantin s-a întâlnit cu Jorge la aeroport. Emoționați, cei doi au început să glumească despre antrenamentele pentru competiție.

Maria Constantin a dezvăluit ce așteptări are de la participarea la Survivor România 2023 și cât de mult a mâncat înainte de a trece prin condițiile greu de imaginat din cadrul competiției.

Maria Constantin a spus că, după încheierea Survivor România 2023, își dorește „să rămân OM”.

„M-am antrenat cu salată de boeuf, cu sarmale, cu tot ce trebuia”, a declarat cântăreața râzând. „Am făcut burtă, nu am avut burtă în viața mea. Am mâncat de sărbători, orice. Orice îmi dădea, mâncam”, a continuat Jorge.

„Deci două săptămâni am băgat în mine ce nu am mâncat în viața mea. Am băgat ca sparta”, a mai spus Maria Constantin.

Întrebată ce îi va lipsi cel mai mult odată cu plecarea la Survivor, Maria Constantin a răspuns sincer că „tot”. „Noi râdem, dar acum ce o fi o fi. Eu îmi doresc măcar să rămân OM în toate necondițiile alea”, a spus ea.

Artista a lăsat să pară că e foarte sigură pe ea și că nu se teme de nimic. „Nu mi-e frică de nimic, doar de Dumnezeu”, a mărturisit Maria. Jorge, surprins de răspunsul ei, a continuat: „Wow! Cred că cel mai bun target ăsta e, să rămânem oameni”.

Cine sunt concurenții de la Survivor România 2023
Survivor România 2023. Echipa Războinicilor din această ediție e formată din șase femei șo șase bărbați: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Se antrenează intens și sunt pregătiți să le arate tuturor că pentru ei nu există frică sau gândul de renunțare la luptă. Sunt puternici, curajoși și vor face tot ce ține de ei să meargă până la capăt. Participanții vor înfrunta frigul, foamea, disconfortul, lipsa odihnei, stresul, probele solicitante și conflictele între colegi, pentru a demonstra că sunt cei mai buni.

Cei 12 Faimoși care participă la Survivor România 2023 sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.