Horia Moculescu are probleme de sănătate: ‘Plămânii sunt afectați, sunt gata afectați de la fumat’

sursa foto: revista tango

Celebrul compozitor Horia Moculescu a fost prezent recent la un eveniment pentru a primi un premiu pentru întreaga activitate. Din cauza căldurii, acestuia i s-a făcut rău. Artistul spune că starea sa este una bună și că era firesc să i se facă rău, în condițiile în care termometrele arătau 36 de grade, iar buletinul său 86 de ani.

„M-am simțit rău. Eu nu suport căldura! Orice om normal la 85 de ani, la 36 de grade, are nevoie de ventilator! Acum am fost acolo, la premiile pentru actualitatea muzicală. Am primit un premiu pentru întreaga mea activitate”, a declarat celebrul compozitor la Antena Stars.

Deși spune că nu are probleme de sănătate îngrijorătoare, artistul a mărturisit că a fost infectat cu Covid, în urmă cu două săptămâni, și că a stat internat în spital, pentru a primi tratament de specialitate. Pe lângă infecția COVID, Horia Moculescu a trebuit să tină sub control și afecțiunea pulmonară cu care se luptă de câțiva ani.

„Este îngrozitor de cald, eu nu suport căldura! Stau cu aerul condiționat și cu ventilatoare. Nu sunt mai fragil, dar acum două săptămâni am făcut COVID. Am stat în spital o săptămână. Plămânii sunt afectați, sunt gata afectați de la fumat. M-am simțit, cum să vă explic, destul de ok, destul de în regulă. Am avut simptome de tuse, de oboseală. M-am internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș”, a povestit compozitorul.