Laurențiu Reghecampf, cu sechestru pe bunuri. Anamaria Prodan, prima victorie în instanță

sursa foto: digisport.ro

Anamaria Prodan a obținut o primă victorie în instanță! Lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus sechestru pe bunuri, după ce Judecătoria Buftea a respins cererea de suspendare a deciziei pentru pensia alimentară. Între cei doi foști parteneri au existat multe neînțelegeri cu privire la bani.  Antrenorul trebuia să-i plătească lunar o sumă de bani lui Bebeto, fiul pe care îl are cu impresara. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan declara că, Reghe îi datora fiului său suma de 50.000 de euro. Impresara voia ca Reghecampf să-i plătească lui Bebeto să plătească 15.000 de euro, dar instanța a stabilit atunci ca antrenorul să plătească o pensie alimentară de 2.000 de euro lunar.

Acum, Judecătoria Buftea a decis ca lui Reghecampf să i se pună sechestru pe bunuri și a respins cererea de suspendare a decizie pentru pensia alimentară.

La începutul acestui an, Laurenţiu Reghecampf a depus o ordonanță prezidențială, prin care a solicitat ca pensia alimentară pentru fiul său să fie stabilită la o sumă fixă, de 2.000 de euro pe lună, mai mică decât cea pe care o ceruse Anamaria Prodan, de o treime din venituri (antrenorul are un salariu de 40.000 de euro lunar la Neftci Baku). Acesta a avut câştig de cauză, situație care a înfuriat-o la culme pe Anamaria Prodan, care l-a executat silit, în luna iulie, pe fostul ei partener.

„Reghecampf a introdus această ordonanță ca să-și prelungească singur agonia, pentru că ea este temporară. Adevărata pensie alimentară se va stabili după pronunțarea procesului de divorț! Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22.000 de mii de euro. El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!”, a declarat, la vremea aceea, Anamaria Prodan pentru Click!.