Maria Dragomiroiu, pusă la zid de fratele Mădălinei Manole: ‘Să spun să-i fie rușine? Mi-e greață!’

sursa foto: youtube.com

Marian Manole, fratele solistei Mădălina Manole, a reacționat după ce Maria Dragomiroiu a făcut o serie de dezvăluiri în emisiunea „40 de întrebări” prezentată de Denise Rifai. Artista a afirmat că Mădălina Manole știa că o să moară, crezând că este urmărită de un blestem din familie.

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare despre Mădălina Manole: ‘Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem’

„Înțeleg că niciodată nu s-a implicat ca să spună contrariul, pentru că ar fi fost dată în judecată! Dar să vină acum, după 12 ani, și să spună public, într-o emisiune, ce a spus e dezamăgitor pentru familia mea!

Să spun să-i fie rușine? Nu! Am respectat-o și pe ea, și pe soțul ei, pentru că i-am cunoscut personal cu ani în urmă, când trăia sora mea, dar nu așa o respectă pe «sora»ei! Mi se face greață când mă uit la emisiune!”, a declarat Marian Manole, în exclusivitate, pentru Click!

„Cea mai bună prietenă a Mădălinei Manole a spus despre ea lucruri urâte! Distinsa artistă trebuia să tacă! Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani!

Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur! E o vorbă… Erau împreună în turnee în țară și în afară de mulți ani! Nu avea voie să spună lucrurile astea despre Mădălina, dacă chiar a prețuit-o!”, a conchis Marian Manole, pentru Click!.

Madalina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 43 de ani. Moartea regretatei artiste rămâne, totuși, o controversă până în ziua de azi, asta după ce mai mai multe persoane, chiar și familia de la Pitești, au declarat că artista ar fi fost omorâtă. De altfel, ancheta s-a dus peste hotare, ajungând chiar la un fost un expert FBI.