Petrică Mîțu Stoian ar fi împlinit 62 de ani. Fiul de suflet, mesaj de durere: ‘Port cămașa dumnealui mereu…’

sursa foto: hotnews.ro

Regretatul artist Petrică Mîțu Stoian ar fi implinit, duminica, 62 ani. O zi trista pentru cei care l-au iubit pe marele artist. Alin Gabriel Matei, cel pe care Mîțu îl considera ca pe propriul fiu, a mers la mormantul artistului. Acesta a transmis si un mesaj plin de durere.

”Era ziua in care ii spuneam la multi ani, marelui artist Petrica Mitu Stoian. E primul an in care nu-i mai uram, este destul de trist, eram obisnuiti ca in aceasta zi sa fim bucurosi, sa radem alaturi de dumnealui, este destul de greu. Chiar aseara ma gandeam, la miezul noptii, ca la ora 12 ii scriam la multi ani, il sunam… am simtit ca ceva nu era la locul lui, nu era ca inainte. In mod evident merg la mormantul dumnealui astazi.”, a declarat Alin Gabriel Matei, pentru Star Popular.

Alin sustine ca lipsa maestrului din ultimul an i-a lasat un gol in suflet, insa, gandurile lui s-au indreptat catre el tot timpul.

”A fost un an decisiv pentru mine. De fiecare data inaintea examenelor ma gandeam la dumnealui si il rugam sa ma ajute. Sunt sigur ca daca era in viata, ca de fiecare data, ma suna inaintea examenelor si ma imbarbata iar emotiile n-ar fi fost atat de mari. Din pacate, nu mai este posibil acest lucru. Port camasa dumnealui mereu, ma face sa-l simt langa mine pe scena.”, a mai marturisit Alin Gabriel Matei.