Sexy folclorista, dorință stranie după un șir de ghinioane în amor: vrea să fie cerută de soție la o înmormântare

sursa: facebook

Cântăreața Daniela Ploia, cunoscută ca sexy folclorista datorită pozelor pe care le afișează pe rețelele sociale, e o femeie curtată, dar fără noroc în dragoste. Aventurile ei sunt demne de o telenovelă sud americană. S-a despărțit de cel care urma să îi devină soț cu 3 săptămâni înainte de nuntă, după ce a aflat că acesta o lăsase gravidă pe una dintre cele mai bune prietene ale ei.

A început apoi o relație la distanță cu un medic român care profesează la Paris. Nici de această dată nu i-a mers mai bine: “Era cu mine, dar mai avea încă două! De fapt, eu fusesem cea de-a treia iubită a lui. Mergea de mână cu mine și căuta cadou pentru alta. I-a luat cadou de primă casă în timp ce mă ținea pe mine de mână. A spus că e pentru un coleg de serviciu, prieten”, declara artista la acel moment.

Anul trecut, a crezut iar că și-a găsit iubirea vieții, numai că n-a fost așa. După mai multe întâlniri și conversații, un tânăr a invitat-o la o cină romantică la el acasă. Doar că la un moment dat cei doi au auzit bătăi insistente în ușă, iar el s-a dus să deschidă.

”A răspuns el. Eu eram la masă, el dispăruse tacit. Când am auzit soneria, am făcut legătura cu plecarea așa, în liniște, a lui, de la masă, am zis că are vreo surpriză pentru cină. Dar, la un moment dat, intră o tipă, se așază și începe să mă interogheze. Eu am crezut prima oară că a greșit apartamentul. Apoi, am crezut că-i vreo prietena a lui și vrea să mă cunoască până apare el. El se temea, însă, să vină la noi. Într-un final, îmi zice tipa că e iubita lui! A fost șocul meu, acum, chiar nu mai am încredere în nimeni.”, a declarat cântăreața pentru cancan.ro.

Chiar și așa, Daniela Ploia nu și-a pierdut speranța că-și va găsi sufletul pereche și, mai nou, visează să fie cerută de nevastă într-un cimitir, după o înmormântare. Ideea i-a venit după ce o prietenă de-a ei și-a întâlnit actualul prieten la un asemenea eveniment.

”Eu sunt o tipă mai atipică dacă vrei și asta deoarece am trăit tot felul de momente atipice, de ce nu o cerere de căsătorie la o înmormântare. Ideea a plecat de la faptul că cea mai bună prietenă a mea recent a fost prezentată părinților băiatului cu care e într-o relație la o înmormântare (…) Eu mi-aș dori să fiu cerută de soție la o înmormântare, nu e nuntă fără plâns și moarte fără râs..așa că…”, a spus Daniela Ploia la Antena Stars. ”După ce va fi înmormântare, sper să fie a unei persoane mai în vârstă, uitată de Dumnezeu pe pământ să nu fie durerea prea mare, apoi voi fi eu cu cererea, după acasă transformăm într-o mică petrecere ca să treacă momentul tristeții”, a completat ea.