Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată. Decizia luată de copiii lui

sursa foto: bzi

Marele actor Alexandru Arșinel a fost dus, în urmă cu o lună, de către fiii lui, la un cămin de bătrâni. Între timp, starea acestuia de sănătate s-a înrăutățit brusc, fiind transferat la un spital, unde s-ar afla și în prezent.

După externare, însă, Alexandru Arșinel nu va mai reveni la azil: ”Fiii lui au fost la azil și i-au luat toate lucrurile din cameră. Cred că le era și cam rușine că l-au dus la un cămin de bătrâni, chiar dacă beneficia de condiții foarte bune”, au dezvăluit surse apropiate familiei pentru Ego.ro.

Starea de sănătate a marelui actor Alexandru Arșinel este tot delicată, fiind în continuare internat. Dar, după ce medicii vor stabili că se simte mai bine, el va putea continua tratamentul acasă, căci cei doi fii ai săi, Bogdan și Cristian, l-au retras de la căminul de bătrâni din Snagov, unde locuise o lună.

„Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, au mai spus surse apropiate familiei.