Un profiler FBI a analizat bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghe: ‘Pare să nu fie prima dată când e lovită. El trebuie să își rezolve frustrările, ea are nevoie de ajutor terapeutic’

sursa colaj foto:botosaneanul.ro

Un profiler FBI a analizat bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Psihologul Mihaela Brooks i-a descris pe cei doi protagoniști, observând felul în care au interacționat unul cu celălalt în fața vilei din Snagov a impresarei.

De la bun început, vă spun că el are nevoie de ajutor. Amândoi au, dar el este într-o situație mai delicată. La el s-au adunat multe frustrări. Din câte am înțeles, el nici nu mai câștigă cât câștiga, deci avem o primă frustrare care vine pe plan profesional. Apoi, trece printr-un divorț care nu are cum să nu te afecteze emoțional, chiar dacă el acum are o altă familie. El e împărțit ca frustrare între mai multe categorii.

Cât despre Ana, chiar dacă are momente de vulnerabilitate, cum le avem cu toții, este o femeie care nu stă să fie bătută. Se și vede că se apără. Părerea mea este că ea încă ține la el sau nu s-a obișnuit încă ideii că a fost înșelată.

Faptul că a răspuns imediat și că nu a fost șocată că a fost lovită mie îmi arată că nu e prima oară când se întâmplă asta. Ea pare obișnuită cu situația. Pare să nu fie prima dată când e lovită. Nu a avut acel șoc, firesc pentru orice persoană.

El trebuie să își rezolve frustrările, despre care v-am zis. Și ea are nevoie de ajutor terapeutic. Ana nu a depășit faptul că este o femeie înșelată, dar nu vorbim doar despre partea fizică. E sentimentul că a fost înșelată. Trebuie să accepte asta până în măduva oaselor”, a declarat profilerul pentru fanatik.ro.