Elena Merișoreanu are probleme de sănătate. Îndrăgita cântăreața ajunge iar pe mâna medicilor

sursa foto: antena3.ro

Elena Merişoreanu se pregăteşte de o nouă operaţie. Artista are în continuare probleme la un picior, motiv pentru care este nevoie de intervenţia medicilor. Momentan, vrea să îşi onoreze evenimentele, iar în octombrie va suferi intervenţia chirurgicală.

„Căldurile acestea mari m-au făcut să cam renunț la evenimente, pentru că le aveam și departe și este foarte cald. Mă duc și eu când sunt mai aproape, m-am mai dus prin Ardeal că acolo nu pot să-i refuz.

Aștept acum să merg la un eveniment foarte grandios pe care îl face unul dintre cei mai bogați ciobani din Europa și din cauza asta nici nu m-am operat.

I-am spus că mă operez în Octombrie, a pus sărbătoarea la sfârșitul lui septembrie așa că trebuie să mă duc.

Mă duc pentru că sunt niște locuri atât de frumoase acolo(…) Lumea știe să își organizeze timpul ca să aibă un strop de fericire în momentele când merg la o asemenea manifestație îmi place enorm de mult. Vine lume sinceră, spectacole de dimineața până seara, sunt turiști mulți, e tare frumos! Evenimente am, mă duc mai rar.

Dacă nu aș avea probleme cu piciorul, nu aș avea de ce să mă plâng. Mi-au ieșit analizele atât de bine, că îmi spune doctorul că parcă aș fi la 40 de ani. I-am zis să mai punem acolo ceva și se fac 75”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru Wowbiz.ro.